Нидерландският премиер Марк Рюте изрази съмнения, че лидерите на ЕС

...
 Нидерландският премиер Марк Рюте изрази съмнения, че лидерите на ЕС
Коментари Харесай

Парите от Европа може да се забавят

 

Нидерландският министър председател Марк Рюте изрази подозрения, че водачите на Европейски Съюз ще реализиран съглашение на среща на върха през юли за проекта за възобновяване в размер на 750 милиарда евро, цитира думите му AFP, представена от Фокус.

" Не е несъмнено дали той ще бъде финализиран тогава или дали ще ни трябват повече сесии и дали ще стане през лятото или по-късно ", сподели Рюте пред кореспонденти след виртуална среща на върха с водачите на другите страни от Европейски Съюз.

Нидерландия е една от „ спестовните четири “, дружно с Австрия, Дания и Швеция, които се пробват да възвърнат разноските си, и споделят, че парите би трябвало да се дават единствено като заеми с приложени тежки условия.

Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел съобщи, че 27-те водачи на Европейски Съюз ще възобновят срещите в присъствен формат за бюджета в Брюксел от идващия месец за превъзмогване на усложненията

 Рюте предизвести другите водачи да не разпореждат прекомерни очаквания.

  " Не мисля, че е належащо такова бързане ", добави Рюте.

  " Би било хубаво, в случай че приключим с това, то не би трябвало да се бави по-дълго, в сравнение с е належащо, само че също по този начин съдбовно, в случай че не сме завършили с него до края на юли ", разяснява нидерландският министър председател.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР